Nog drie dagen voor vertrek. Uitleg over PINDAT.

België, Oostende

Voor sommigen is PINDAT onbekend en ik heb gemerkt dat velen niet weten waar te beginnen en hoe verder te navigeren.
Op smartphones is het soms nog moeilijker om te navigeren wegens het piepkleine scherm. Men kan bij smartphones wel instellen op 'desktopversie' en later het scherm uitvergroten. Daartoe ga je in je browser naar >>> Instellingen >>> en vink je 'desktopsite' aan.

Verder kun je ook naar een bepaald reisverslag navigeren door in de balk bovenaan, net onder het kaartje, te klikken op een dag of maand. Bv: 'maart 22'. Elke dag die blauw gekleurd is op de tijdsbalk heeft een verslag en kan men aanklikkken.
Ook op het kaartje zelf kan men verschuiven, uitzoomen en dan klikken op een blauwe stip op de kaart (wanneer ik onderweg ben).
De pagina loopt door na de reacties van volgers. Daar onder staan meestal nog foto's en wanneer er een video is, staat die helemaal onderaan reeds klaar (men moet niet via Youtube gaan om die te bekijken).

Helemaal onderaan, net boven de informatie over Pindat, kan men zijn email adres invullen en doorsturen met te drukken op '1cent1km volgen'. Je krijgt dan bij elk nieuw verslag (bijna elke dag) een email met een link naar dat verslag. Let op: schijnt verslavend te zijn. (Ik heb het al zitten... en dus warm aanbevolen.)

Ik doe deze wandelingen onder naam 1cent1km:
'1 eurocent per 1 km voor UNICEF' = de tocht van 2 jaar geleden.
'2 cent per 2 km: Voettocht voor Unicef' = de tocht waaraan ik nu begin.


Omwille van het goede doel mag men zoveel mogelijk reclame maken voor mijn wandeling en UNICEF.
Ik heb trouwens gemerkt dat er al opnieuw stortingen zijn en ik heb mijn doelstellingen een beetje aangepast. We gaan steeds verder... steeds hoger.
https://action.unicef.be/projects/1-cent-voor-1-km

Verder verlopen de voorbereidingen volgens plan:
https://www.youtube.com/watch?v=JuMYY5Ptj5I


Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Ik geloof sterk in jou. Jij gaat over de 3000 km oostwaarts. Een hoopvol en warm gebaar om jouw kilometers op te dragen aan alle kinderen.

Marcel 2022-03-16 16:29:38

Ge gaat dat weer goed doen! Veel succes en hopelijk kan je nu je doel bereiken. Leuk om je altijd te kunnen volgen. Ik kijk er al naar uit.

Lut V. Bico en Sloef 2022-03-17 10:48:09
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.