Dag 28: Urberach

Duitsland, Rödermark

Rüsselsheim - Urberach: 28 km. Totaal: 614 km.

Vandaag heb ik een beetje geëxperimenteerd met wegmarkeringen. Ik heb een lijn getrokken over een grintweg (2 a 3 keren over en weer naargelang de voorraad) om mijn terrein af te bakenen. Ik heb nog een tijdje gewacht tot er een hond kwam. Maar ja, er kwam geen.
Ik had zo graag die zijn snuit gezien als hij vaststelt dat hij in het teritorium van een groot onbekend beest komt, veel groter dan hij en dat op twee poten loopt. Waarschijnlijk blokkeert die hond volledig en moet het baasje hem met veel moeite over de streep trekken om verder te kunnen.

Maar ikzelf heb een andere grens ook niet kunnen overschrijden. Ik had mijn filmpje gemonteerd op muziek van 'The Beatles'. Youtube stond op zijn strepen en blokkeerde de boel. Geen Magical Mistery Tour dus. Je kunt de muziek hier vinden:

https://m.youtube.com/watch?v=ge214KAOnLY

Als je nu die muziek op het zelfde moment start met mijn videootje, wordt het iets beter. Nu heb ik er een rechtenvrij streepje muziek op geplakt. (klank daar afzetten dan!)

https://m.youtube.com/watch?v=hbeL5DOjlLo

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Ja, absoluut veel beter met The Magical Mystery Tour! Al was er aan 't eind van de muziek wel nog film over. :-) En ik vind toch wel dat je op je streep/strepen moet staan! :-P

Zwervende Eik 2022-04-17 00:41:05

Wat is reizen toch interessant en leuk.

Danielle 2022-04-17 09:39:27

Weg van de drukte, in de natuur kom je tot rust! Je doet dat goed! Vrolijk Pasen!

Tony 2022-04-17 10:09:46

Joyeuses pâques.

Philippe Bournizien 2022-04-17 19:59:55
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.