Twee rustdagen in Konya.

Turkije, Konya

Rustigaan gedaan vandaag en toch al de tombe van Mevlana Rumi bezocht. Ik heb hem gewoon gezegd dat we verder gaan gaan... Morgen zal hopelijk duidelijk worden welke weg we zullen nemen.

Inmiddels stap ik al voor twee goede doelen. Ik vraag me wel af of dat wel kan. In het strafrechts staat immers dat je maar eenmaal kunt veroordeeld worden voor een misdaad. Kun je dan voor een goede daad meermaals beloond worden? Ik zou toch denken van wel. Immers: een sukkel van een coureur die de Ronde Van Frankrijk wint, verdient daar al veel geld mee. Dan krijgt die later nog de gouden kassei als Flandrien van het jaar, mag op bezoek bij de koning, krijgt nog de trofee van sportverdienste en wordt sportman van het jaar... en zoveel schnabbels er bovenop.

En ik... ik zit hier mezelf af te sloven voor de goede doelen van anderen en ik graaf mijn eigen financiele put en... ...
maar we lachen soms toch nog!

Dus warm aanbevolen:
De roze mars van Pink Ribbon:
https://pinksupport.pink-ribbon.be/fundraisers/PaulVersteven34319/the-pink-walk

En Unicef:
https://action.unicef.be/projects/1-cent-voor-1-km


https://m.youtube.com/watch?v=aWgnSBLPF58

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

wij woonden een volledige vertoning bij van die dansende derwishen, in het religieus centrum van de Soufi beweging. zij deden dat verschillende keren per week en dat was zeer authentiek en indrukwekkend. en... gratis !!

Danielle 2022-10-04 22:03:25

Heel jammer dat die toren in de steigers staat. Je zal het altijd zien, net als JIJ er bent... Maar zijn tombe blijft prachtig.

Thijs 2022-10-05 00:27:56

Konya, prachtige stad zo te zien. Maar Paul.." goede doelen" zijn nu eenmaal aan jou gehecht..als we maar blijven lachen, zoals je zelf zegt . En blijkbaar ben je van honden op katten overgestapt...

Lucas 2022-10-05 10:26:16

Nog nooit van deze tombe gehoord maar blijkbaar wel gekend..een gat in mijn cultuur.en van detoerist uit te hangen wordt je ook moe. Welverdiende rust Paul. Ik heb mijn einddoel vandaag bereikt

Christine 2022-10-05 21:48:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.