Dag 12: Oostham

België, Ham

Geel - Oostham: 18 km. Totaal: 238 km.

Ik mocht Geel zonder problemen verlaten. En ook aan de Olmense zoo heeft men er niet aan gedacht om mij achter de tralies te zetten.

Vertrokken met enkele koude druppels en aangekomen met een beetje meer koudere druppels. De weersvoorspelling is alleen maar gunstig voor de noordpool.

Ik ben nu juist over de grens van Limburg. Ik heb het bord met 'De Glimburgers heten U welkom' nog niet gezien.

Morgen verzenderkensdag. Ik ben benieuwd waar en wanneer ik er ga in lopen.

https://m.youtube.com/watch?v=xS5LEnNN5rU

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Succes.... met je tocht.. Kwam toevallig bij je uit , bij prikbord van Vrienden op de Fiets... leuk om te lezen.... Gr.. en geniet er van

Ria Koomans vd Dries 2022-03-31 21:41:19

Zeg Paul, waarom doe je dat eigenlijk, dode bomen omleggen?

Zwervende Eik 2022-04-01 02:34:18

Bossen in Limburg..opgepast "den bomenkiller" is op komst! Zo helpt men de natuur versnelt op te ruimen..Hola , doe uw sneeuw-bottinenkes maar aan, want de ijsheiligen zijn op komst. Veel succes in je eigen omgeving Ham.. het ga je goed, groetjes.

Lucas 2022-04-01 10:36:51

De verwoestende pelgrim is goed op weg. Laat een spoor van platgetrapte dode bomen achter. Zijn trek is zelfs uit de ruimte te volgen. Nog even en de tralies kom je vanzelf nog wel tegen. Natuurlijk is er geen Glimburger die jou welkom heet! Gedraag je eerst. Nou Paul, ik hoop dat je de woestijn snel bereikt.

Thijs 2022-04-01 12:49:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.