Dag 13: Genk

België, Genk

Oostham - Genk: 28 km. Totaal: 266.

Vermoeiende en koude dag vandaag. De voorspelde sneeuw bleef uit, slechts nu een dan eens een vlokje of hagelkorrel.

De kou kroop wel in mijn knoken. Gelukkig liep ik op het einde nog een kebabzaak binnen voor herstel van de innerlijke mens, aleer de laatste twee (loden) kilometers aan te vatten.

Vandaag dus weinig foto's gemaakt. Ook de bomen bleven onaangeroerd. (Ik help de natuur soms bij het opruimproces. Zo'n brute acties stimuleren bij de mens de aanmaak van al de chemische stoffen die op 'ine' eindigen: adrenaline, endorfine, dopamine, amfitamine, kerosine, infantine, melatonine...)

https://m.youtube.com/watch?v=NfQdpk51xsw

Geschreven door

Al 6 reacties bij dit reisverslag

Avec 266 kms tes jambes 🦵 sont chaudes, bien que la météo est capricieuse. Dans ma région, nous avons eu de la neige .

Philippe Bournizien 2022-04-01 20:27:27

Ik snap het, van dat omver trappen van die dode boompjes, met goede bedoelingen. Ik was er toch wat van aangedaan, want - en allicht weet je dat (nog) niet - 'staand dood hout' is belangrijk voor de biodiversiteit... En staand dood hout is er veel minder dan liggend dood hout... Dus misschien je '-inekes' op een andere manier vergaren? :-) Iemand hier nog tips voor Paul? En hier wat info voor wie meer wil weten over de belangrijke rol van staand en liggend dood hout: https://nl.wikipedia.org/wiki/Dood_hout En natuurlijk wens ik je veel goede moed, hé, Paul, ondanks de koudere en nattere dagen die je voor de boeg hebt. Gelukkig gaat het niet aan één stuk regenen/sneeuwen en zullen er ook opklaringen zijn.

Zwervende Eik 2022-04-01 21:36:00

Hier was wel alles mooi wit, tot na de middag. Zo mooi maar oh.. zo 'bra-kaat' Nog enkele dagen doorbijten en dan is het weer opnieuw oké.

Danielle 2022-04-02 00:34:32

lekker, lekker, lekker, die limburgse kebab ;)

Peter Verplaetse 2022-04-02 20:14:27

Ha doortrapper. Momenteel een stuk kouder, maar je loopt jezelf wel warm toch? Je hebt Genk al bereikt, doe je goed. Hou vol en veel plezier, en mooi weer toegewenst.

Thijs 2022-04-02 20:35:51

Toen ik gisteren, tijdens mijn wandeling, de half omgevallen bomen zag. Dacht ik, leuke bomen stamp plek voor Paul !

Renilde 2022-04-03 09:54:24
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.