Drie rustdagen in Sofia.

Bulgarije, Lakatnik

Een kameraad is drie dagen naar Sofia gekomen om samen de stad te bezoeken.
Dinsdag zijn we eerst nieuwe Meindl schoenen gaan kopen in een wapen- en outdoorwinkel. Deze schoenen zijn een half maatje groter van de vorige: maat 45 in plaats van 44,5. Hierdoor zal ik dus voortaan 1 negentigste sneller gaan dan voorheen!
In de Decathlon heb ik o.a. een lichte zomerbroek, heuptas en T-shirt gekocht. Ook nieuwe rubberen doppen voor mijn wandelstokken.

Woensdag deden we een wandeling in het centrum met de belangrijkste (religieuze) gebouwen.

De donderdag zijn we begonnen in een soort museumtuin, waar talrijke communistische beelden een laatste rustplaats hadden gekregen. De wandeling van 7 km, om mijn schoenen in te lopen, ging dan verder langs andere oude monumenten en gebouwen uit de communistische tijd.


https://action.unicef.be/projects/1-cent-voor-1-km

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Na zoveel km zullen je stapschoenen wel versleten zijn!Nu leef je op grotere voet!😀 Lief van je kameraad om je te bezoeken! Sofia heeft zo te zien veel mooie godsdienstige gebouwen,standbeelden en bezienswaardigheden(mooie foto's)!Nu weer op weg met je nieuwe shoes en outfit!

TC 2022-07-14 21:59:05

Dag Paul Rustdagen in Sofia! Nieuwe schoenen. Aangepaste, nieuwe outfit! (grapje) Foto stempel in de Nevski kathedraal. Gewichtige, belangrijke fase. Ook zorg dragen voor letterlijk gewicht! Groetjes

Denise 2022-07-15 08:30:01

2500 kms à pieds,ça usent les souliers ! Bonne continuation mon ami. J'espère que tu ne souffres pas trop de la chaleur .

Philippe Bournizien 2022-07-15 09:02:44

Die oude schoenen hebben zeker hun dienst gedaan zo te zien..op met de nieuwe naar de volgende duizend kms..je ziet er weer fijn uitgedost uit!

Lucas 2022-07-15 09:36:34

Na al die natuur zal een stadsbezoek wel meevallen veronderstel ik. Bedankt voor het delen van zo'n ongelofelijk reis.

Danielle 2022-07-15 22:17:54
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.