Dag 162: Bilecik.

Turkije, Bilecik Merkez

Beyce - Bilecik: 19 km. Totaal: 3570 km.

Ik sta nog altijd verbaasd over de grootte van deze moderne steden in Aziatisch Turkije. Het lijkt wel of Europa achterblijft. Gisteren in Yenisehir viel het me ook op hoe mooi de nieuwe gebouwen en horeca wel zijn. Met veel ruimte, brede straten en genoeg groen.

Vandaag liep ik op de baan naar Bilecik. Men is die weg aan het vernieuwen tot 2 X 2 rijstroken (met pechstroken). Zo'n baan neemt een enorme oppervlakte in. De massa grondverplaatsingen die daar mee gepaard gaan zijn ongelooflijk. Er zijn dan ook veel steengroeven. Vrachtwagens rijden af en aan. Hoeveel beton, ijzer en asfalt is daar allemaal wel niet voor nodig?

Vannacht slaap ik in het beste hotel van de hele tocht. Ik betaal voor de kamer slechts 26 euro, inclusief ontbijtbuffet. In Yenisehir kostte het slechts 13 euro. Als het zo doorgaat leef ik binnenkort gratis!

https://m.youtube.com/watch?v=RimKnseBmYc

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Na een beetje moeilijke start heb je nu wel in de gaten dat het een uniek wandelland is. Veel te zien en te beleven onderweg, en alles op z'n Turks, Inshalla. En goed betaalbaar, nog steed! Mercimek al geproefd? Hou je haaks!

Thijs 2022-09-11 21:28:11

Je suis heureux que tu puisses trouver des gîtes et des couverts pour des sommes modiques. Bon courage Paul Amitiés.

Philippe 2022-09-11 22:06:12

Gelukkig begint men eindelijk in Turkije wat te veranderen, men heeft 500 jaar bijna niks gedaan aan het wegdek en infrastruktuur, stilaan wel door het tourisme, mooi landschap dat mag gezegd worden.

Lucas 2022-09-12 08:36:23

Turkije is hier 20 min vandaan met de boot. Wij zitten momenteel op het Griekse Kos. Ik zal is heel hard roepen, misschien hoor je het wel! Geniet van de luxe en het goedkope leven. Dubbel en dik verdient!

Evita 2022-09-12 11:16:13
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.