Dag 4: Evergem

België, Evergem

Maldegem - Evergem: 24 km. Totaal 84 km.

Warme tweede lentedag. Mijn fleece moest al vlug uit.

Wanneer ik het psychiatrisch centrum van Sleidinge passeerde was ik plots mijn kluts kwijt. (Er lagen klutsen genoeg, maar geen enkele die paste.) Ik ontdekte dat mijn markering voor de overnachting ontbrak. Ik was naar het centrum van Evergem aan 't gaan terwijl ik naar 'De Pompe' moest lopen. Hierdoor klopten mijn berekeningen niet meer. Voor vandaag viel het mee, maar morgen moet ik er 3 km bij doen. Dat worden er dan 30!

Met de hitte vandaag liepen mijn voeten ook warm en ik vermoed dat er kans is op blaarvorming, op elke voet een. We zullen het morgen avond kunnen vaststellen.

Geen filmpje vandaag. 't Was te warm om creatief te zijn.

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Vergeet geen voetcrème te gebruiken. Zeer efficiënt tegen blaren.

Danielle 2022-03-22 20:27:53

Il fait vraiment trop chaud ? Mais il faut soigner Tes pieds. Bonne nuit mon ami Paul.

Philippe Bournizien 2022-03-22 20:28:54

Die foto's van je maaltijden zien er goed uit, zou zo mee willen eten met je, op het vlees/vis na dan. Goed eten is belangrijk. Hou dit voedsel vol tot Wenen. Dan wordt het waterige soep met ballen. Vervelend dat je nu al weer blaren hebt, daar lijk je elke keer wel last van te hebben. Misschien went het, maar lopen blijft pijnlijk lijkt me. Goed, ik wens je sterkte en nog vele goede maaltijden.

Thijs 2022-03-22 23:46:18

Licht aan het einde van tunnel! Dit in combinatie met mooie Streetart. Onderweg……. Moois en lekkers!

Denise Similon 2022-03-23 09:12:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.