Dag 118: Ithiman.

Bulgarije, Ihtiman

Vakarel - Ithiman: 20 km. Totaal: 2691 km.

Zonet pech gehad. Ik was een mooi filmpje aan het monteren en plots valt mijn smartphone uit, 0%! Nochtans was hij aan het opladen. Ik heb wel niet meer de moed om opnieuw te beginnen. Jullie zullen zelf wat moeten fantaseren en zingen of gek doen.

Misschien weet de smart van de hitte. Het was 31 graden als ik om 14 uur in de koelte van dit motel langs de autostrade kwam.
Daarnet op de parking nog met een Limburgs koppel gesproken; de eerste Belgen in zowat drie maanden. Ze zijn gisteren om 12 uur in Maasmechelen vertrokken. Dat was pas schrikken. Waar ik 4 maanden voor nodig heb, haspelen zij in 30 uurtjes af! Weereens zou de moed in de nieuwe schoenen kunnen zinken.

Verder heb ik vandaag op een rustig asfaltbaantje gelopen. Ik had ontdekt dat met de fiets de afstand tot dit motel het kleinste was. En waar een fiets kan rijden, kan meestal ook een wandelaar lopen. De baan was gewoon afgeschaft en verboden voor alle verkeer. De toestand was navenant: veel putten en overwoekeringen. Je zou er zelfs bijna geen hond meer door sturen, laat staan een steenezel! Toch ben ik op die 9 km nog twee auto's en een bulldozer tegengekomen, in ganzepas.

Ik heb het filmpje nu opnieuw gemonteerd.
https://m.youtube.com/watch?v=fB6vyRdkDww

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Ihtiman,..Je zou je bijna in Knokke wanen zo,n mooi dorp, maar je hebt tot hiertoe al meer genoten van jou reis te voet dan de belgen die je tegenkwam..

Lucas 2022-07-21 19:15:51

Wel echt pech met je smart! Te voet is veel dapperder en avontuurlijker,en tijd om te genieten en na te denken.Je merkt dan veel dingen beter op in de natuur en in dorpen en stadjes. Jammer van de slechte wegen,maar denk dan aan je doel.

TC 2022-07-21 23:16:38

Je hebt ook al veel moois van de wereld gezien. Ik benijd je, maar zou het zelf niet meer aankunnen ...

Roeland Desaeger 2022-07-22 10:01:15

Enfin Paul , c'est vraiment un détail pour un garçon comme toi ! Il y a des choses qui peuvent énerver , mais pas toi . Amitiés mon ami .

Philippe 2022-07-22 13:42:05
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.