Dag 21: Villip

Duitsland, Villip

Großbüllesheim - Villip: 24 km. Totaal: 432 km.

Sorry, voor de '5 seconden regel'. De uitleg zal pas morgen komen want vandaag is er weer een belangrijkere onbenulligheid tussen gekomen.

MAPS.ME heeft me namelijk op een verkeerd been gezet, vandaag ook, maar vooral gisterenavond. MAPS.ME zoekt altijd de kortste voetwegen maar gisteren stuurde hij me langs de verkeerde kant van de beek. Inderdaad de binnenkant van een grote bocht is het kortste en dan de brug over. En ik ben ook van mening dat 'we de brug pas zullen overstreken wanneer we d'er aan komen' maar als er geen brug is... en de beek gezwollen...?
Dus 700 meter retour en 1400 meter verloren moeite! Van coleire heb ik dan maar resoluut voor de gevaarlijke, druk bereden baan gekozen. Dat zal hun leren... De snoodaards!

https://m.youtube.com/watch?v=Ifmj60hVzRc

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Il est bien de te savoir propre ( surtout les cheveux )

Philippe Bournizien 2022-04-11 08:59:53

Wat .een zalige, welverdiende douche na de extreme slechte weersomstandigheden die je moest trotseren...en ...we mochten ook mee genieten van je ...zangtalent...

zoi 2022-04-11 17:50:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.