Dag 61: Wenen centrum.

Oostenrijk,

Wenen (West) - Wenen (centrum): 5 km Totaal: 1379 km.

Vannacht de goedkoopste maar ook bizarste en onhandigste overnachting. Alles gaat via self check-in en 2 QR kodes om voordeur, kamerdeur en slaaphok te openen. Geen personeel gezien. Zonder smartphone kun je hier niet terecht. En als je naar toilet moet, die smartphone niet vergeten of je kunt niet meer in je kamer.

Nu zit ik in een airbnb. Was er hier ook maar self check in!! Door misverstand kon ik maar om 17 uur op de kamer, terwijl ik daar al om 12 uur was en dat stond zo ook geschreven.
De verhuurster zie ik pas om 19 u. Ze brengt nog lakens. Ik heb me dus veel verveeld vandaag.

De volgende dagen neem ik rust om te bekomen. Hopelijk kan ik me met eten wat versterken. Pas zondagmorgen ga ik verder richting Budapest.

Jullie hebben dus twee dagen om te overwegen of jullie voor Unicef iets kunnen doen (of reclame maken voor mijn project, dat nu maar pas echt zal beginnen)!

https://action.unicef.be/projects/1-cent-voor-1-km

https://m.youtube.com/watch?v=FZQbKr2E1cU

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Hallo Paul, ge ziet er goed uit na 61 dagen stappen,..super! op naar de volgende missie! Prachtig gemaakt dat kunstwerk met die centjes zeg.

Lucas 2022-05-19 19:32:15

Heb je een Facebookpagina die ik kan delen om reclame te maken voor 1cent-voor-1km? Anja

A&A 2022-05-19 19:50:21

Dit staat vast op je bucketlist im Wien. De echte Wiener Sachertorte!

Denise 2022-05-20 08:47:35

Proficiat met het bereiken van je eerste doel. Heb dan eindelijk ook die sponsoring in orde gebracht 😊. Evenveel er bij als je in Istanbul geraakt (kleine stimulans 😊). Heel fijn om je reisverslagen te volgen, mooie foto’s en filmpjes, en zo kan ik ook een beetje meereizen. Merciekes!

Kris 2022-05-22 09:42:48
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.