Dag 198: Limonlu.

Turkije, Limonlu

Kizkalesi - Limonlu: 15 km. Totaal: 4330 km.

Door misrekening vandaag slechts 15 km gelopen. Dacht dat het hotel op 25 km lag wanneer ik reserveerde.

Morgen weer 25 km. Ook wellicht bijna 25 graden zoals vandaag. Ik heb mijn fleece niet aan gehad en dat was al een tijdje geleden.

Weer heel de dag grote baan met brede pechstrook. Ik loop meestal links op de rijweg maar toen ik de baan wilde oversteken om in de schaduw te lopen werd ik bijna aangereden door een auto die op de pechstrook een eindje ging spookrijden. Dat is hier normaal, maar als normale mens acht je het niet mogelijk dat daar van achteren een auto kan aankomen. Eigenlijk moet je hier vier ogen hebben. Dat zou heel handig zijn, dan kun je regelmatig een oogje dichtknijpen om je niet te erg te ergeren.


https://m.youtube.com/watch?v=KebAwxdQk_I

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Paul, er bestaan brillen met achteruitkijkspiegels!

Andy 2022-10-19 21:00:04

Paul, als ge ziet wat een omgeving,mooi strand , prachtige appartementen, goe weer , wat wil je nog meer, ik zou als ik van jou was..daar blijven, toch maar opletten voor de onbesuisde wildrijders!

Lucas 2022-10-20 11:03:41

Costa del Sol is er niets bij. Duizenden hotels met honderden kamers en maar liefst ÉÉN badgast op het strand. Wonderlijk wie dit allemaal betaald. Geld, energie en regels, spelen geen rol bij spookrijders. Maar de M.Zee blijft onbetaalbaar mooi! Laat je niet gek maken, hou het zuivere oosten aan.

Thijs 2022-10-20 19:14:27
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.