Dag 38: Altenfurt

Duitsland, Neurenberg

Nürnberg - Altenfurt: 9 km Totaal : 842 km.

Een dag met hindernissen. Gisteravond vlug een hotel geboekt op 18 km af stand en wat blijkt, misrekening: ik moest maar 9 km doen. Dat kun je dus voorhebben wanneer je geen enkele kaart bij hebt.

Verder was de regen heftiger dan verwacht maar ik ben toch niet echt nat geworden.
Vanmorgen ook al slechte keuze voor ontbijt. Ik ga een 'café van de literatuur' binnen, klinkt goed, maar voor een croissant met honing en cappuccino moest ik 6,5 € betalen. Die schrijvers moeten nogal verdienen!

Om 11u stap ik een KFC binnen en merk daar dat er niet echt iets voor ontbijt (2de) is. Ik bestel wat fast-food en merk dan op mijn phone dat er vlak naast een 'Der Breck' is, een warme bakker met verzorgd ontbijt.

Maar er waren minstens nog twee andere pechvogels want als ik op de parking van de Lidl een paar bananen aan het verorberen was, hoorde ik een doffe slag en merkte ik dat er twee auto's in een wat vreemde, erbarmelijke bocht stonden.

https://m.youtube.com/watch?v=OglNwN5d-gY

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Tu es ( un Paul multiple) . Amitiés

Philippe Bournizien 2022-04-26 20:46:37
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.