Dag 194: Kurtsuyu en dag 195: Ortaören.

Turkije, Kurtsuyu

Mut - Kurtsuyu: 26 km. Totaal: 4243 km.
Kurtsuyu - Ortaören: 20 km. Totaal 4263 km.

Gisteren mooie dag door prachtige landschappen. Vandaag wellicht even prachtige landschappen, maar ik heb er niets van gezien wegens de mist en regen.

Er was eigenlijk maar 1 of 2 uren nattigheid voorspeld maar er vielen bijna heel het traject regendruppels. Vandaag dus geen hoge temperaturen. Wellicht krijg ik morgen opnieuw de zee te zien.

Vandaag nog eens gekontroleerd geweest door de Jandarmes aan hun kazerne. Nu haalde ik direct het filmpje boven van TV42. Ze zagen dan dadelijk wat ik aan het doen was en ik mocht vlug verder.

https://m.youtube.com/watch?v=hrQOH0JLAIE

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Mooi deel van Turkije. Een restaurant zoals ik ze het liefst heb, met goede soep! Bij Silifke is Kruistocht Koning Barbarossa in de rivier omgekomen, en liep de kruistocht op niets uit. Er staat daar ergens een gedenkteken voor hem bij de rivier. Km of 10 noord van Silifke. Stelt niet veel voor, een betonmuurtje met plaquette. Veel plezier in Silifke.

Thijs 2022-10-16 19:58:54

Weer goed gedaan Paul met knipogen naar de kunst -en filmwereld. De regenervaringen van een langeafstandswandelaar knap in beeld gebracht. Ik heb het slot meegefloten. Ga zingend verder.

Marcel 2022-10-16 21:07:05

moeilijke omstandigheden ....en toch nog 'singing in the rain ' kunnen fluiten...chapeau!

zoi 2022-10-19 17:57:01
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.