Dag 14: Born

Nederland, Sittard-Geleen

Neeroeteren - Born: 23 km / 282 km
Na een relaxe wandeling met charmant gezelschap in de voormiddag, vernamen we toevallig dat het veerpontje van Grevenbicht alleen vanaf 1 april vaart. Streep door de rekening. Omweg van 8 km extra over de brug in Maaseik moeten maken. Gelukkig geraakte ik de grens nog over. Joepie ik ben in Nederland.
De horeca in België gaat morgen dicht. Hopelijk geraak ik zondag door de filterblokkades tot in Duitsland. Het Coronavirus zit me op de hielen. Elke dag weer ander dramatisch nieuws...
Maar dat is allemaal niet zo erg, als we maar gezond zijn... en blijven!

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Welkom in Nederland

A&A 2020-03-14 10:44:12

Hopelijk vind je in Nederland en Duitsland nog een café, bistro of restaurant open...om wat te eten , te rusten....!!!!....Verzorg je in elk geval goed : CORONA ZIT OVERAL OP DE LOER .....

Zoi 2020-03-14 13:34:33

altijd wat reserve eten bij hebben is de boodschap, maar de voedingswinkels blijven normaal gezien wel open. we verhongeren nog niet.

Danielle 2020-03-14 16:55:26
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.