Dag 79: Kelebia. En dag 80: Morahalom.

Hongarije, Kelebia

Kunfeherto - Kelebia: 24 km. Totaal: 1848 km.
Kelebia - Morahalom: 27 km. Totaal : 1875 km.

Gistervoormiddag had ik een mooi plekje ontdekt om te rusten. Op een omgevallen boom vond ik op de takken een mooie zitplaats met voetensteun. Er waren nog takken over om mijn T-shirt even te drogen te hangen. Ik zat daar met in mijn ene hand een half afgeknabbelde appel en in mijn andere hand een stuk brood. En dan komt daar parmantig een kudde schapen voorbij. Ze moesten op zo'n drie meter afstand passeren op een wegje door de struiken. Ik heb ze niet geteld wegens gevaar van in slaap te vallen... uit die boom, maar het zullen er zeker 200 geweest zijn. En zo'n doortocht maakt toch wat stof zodat ik wellicht een klein gedeelte van de Hongaarse poesta opgegeten heb.

Ik had geen tijd om mijn camera te nemen. Ik heb het ook al opgegeven om herten of hazen proberen te filmen. Die zijn gewoon te snel. Gisteren heb ik ook een bambi met moeder gezien in de verte.
De laatste dagen zie ik eigenlijk in de velden en bossen meer wild dan mensen. Sommigen dieren zien dan als eerste mens deze langeafstandswandelaar en denken waarschijnlijk dat alle mensen er zo uitzien. Daarom zijn ze heel snel weg.

https://m.youtube.com/watch?v=86ujhU2uXiI

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Dat kan toch geen sneeuw zijn, op die ene foto? Maar wat dan wel? En wat zijn al die opvliegende of opspringende zwarte beestjes op dat ene pad?

Zwervende Eik 2022-06-10 00:13:49

De vlinders lijken zo groot. Een idee welk soort het is?

Renilde. 2022-06-10 07:05:13

De sneeuw zijn de pluisjes van de wilgen. Sprinkhaantjes springen weg onder mijn voeten. Komt sporadisch voor. Vlinders lijken groter door vertraging en close up. Dus: niets is wat het lijkt.

1cent1km 2022-06-10 09:23:54

Hallo ... ik gebruik Locus map clasic op reizen ... het werkt ook offline ... zeer gedetailleerde kaarten ... Ik raad aan

Priki 2022-06-10 11:33:50
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.