Dag 114: Sofia (noord).

Bulgarije, Sofia

Vlado Trichkov - Sofia (noord): 22 km. Totaal: 2621 km.

Vanmorgen ging het nog zachtjes omhoog en daarna afdaling richting Sofia. Ik had nog eens gezocht op een kleinere weg en heb die vanaf Kumaritsa genomen. Rustig stappen maar het asfalt was in heel slechte toestand. Op die 4 km heb ik maar drie auto's gezien die naar het beste spoor om te rijden zochten; vuilnis en sluikstorten waren er genoeg.

Vandaag ging de temperatuur weer naar de 30 graden. (In België is het momenteel heter). Volgende week gaan de temperaturen naar omhoog. Ik heb eens nagekeken voor Plovdiv en daar is het zo'n 3 a 4 graden warmer; met volgende vrijdag daar tot 38 graden!

Mijn nieuwe schoenen doen het goed. Mijn linkervoet is al helemaal aangepast en geeft weer dezelfde pijn zoals voorheen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Fantastisch dat je Sofia hebt bereikt. Kijk op weg naar de Bosporus uit voor heftige bosbranden. Vergeet boswandelingen met dat warme weer. Hou je taai!

Thijs 2022-07-17 23:28:07

Volledig eens met de goed raad van Thijs!Prachtige foto met ooievaarsnest!Voorzichtig voorwaarts,met die hete dagen,zoals volgende vrijdag,minder kilometers of lange uren per dag. Je komt er wel!

TC 2022-07-18 00:02:09
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.