Dag 106: Hotel Madona.

Bulgarije, Dimovo

Belogradchik - Hotel Madona: 16 km. Totaal: 2439 km.

Vanochtend wou ik nog een een voetweg proberen die Maps.me me voorstelde maar alras zat ik op de paden voor bergwandelaars. Niet te doen met de rugzak want die bleef al in de takken hangen. Het leverde me wel enkele mooie uitzichten op de grillige rotsformaties op.

Ik twijfelde gisteren nog of ik na Sofia niet beter terug het Sultanstrail zou volgen. In de bergen is het koeler. Maar Marcel heeft het me niet aangeraden. Hij deed het in 2019 met zijn zoon. Hij moest soms over passen van 2500 m. De wegen zullen er niet beter op geworden zijn en toeristen zijn waarschijnlijk ook verminderd. Ik denk dat ik dan beter het Sultanstrail voor fietsers ga volgen over Plovdiv, als ik zover geraak.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Paul Jij geraakt zo ver. Tank bij in Sofia. Prachtig dat jij genoot van de bergen. En ja de paden zijn Zwitserland niet.

Marcel 2022-07-05 20:13:32

Prachtige tocht ondankt de armoede, verwaardeloosde gebouwen. Toch wel prachtige natuur. Goed dat je tips krijgt van anderen die deze wandeling ook deden. Wens je nog een goede en veilige tocht .

Renilde 2022-07-05 21:01:28
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.