Afsluiting van Jeruzalemvoettocht.

België, Mechelen

Vandaag vind ik het tijdschrift 'De Pelgrim', nr 156, van het Vlaams Compostelagenootschap in de bus. Er staat een lang interview over mijn tocht naar Jeruzalem in.
Het is inmiddels al bijna 2 jaar geleden dat ik die tocht in Oostende aanvatte. Ik heb het artikel ingescand.

Geschreven door

Al 7 reacties bij dit reisverslag

Amaai, ik dacht dat je al vertrokken was voor je Olaf's weg. Maar ik kijk met plezier nog eens naar je avonturen. Jammer genoeg ga ik niet naar Mechelen kunnen komen. Er is een herdenking van een collega van mij. Hopelijk kunnen we elkaar ervoor nog eens ontmoeten. Veel groetjes en alvast succes met je volgende pelgrimstocht

Christine 2024-03-11 18:05:13

Dag Paul, deze middag heb ik het artikel weer met veel bewondering gelezen . Alvast succes met de volgende camino naar Trondheim . Deze tocht heb ik gedaan in 2017 van Oslo naar Trondheim .. je gaat vast mijn naam ergens tegenkomen in een of andere boek in een kerkje , pelgrimsplaats of B&b … Mijn volgende ( korte) tocht start in mei van Porto naar weer …SDC … Pelgrimsgroet, Gerda

Gerda 2024-03-11 19:03:30

Mooi, Paul! Ik weet nog dat je ergens deze maand naar Trondheim vertrekt... heb je al een datum? In elk geval, veel plezier en rust op je nieuwe tocht! XXX

Marieke 'Zwervende Eik' 2024-03-11 20:09:04

Geweldig leuk artikel over je tocht. Zeer geslaagd, al is het een beetje laat. Die Nederlander was ik dus. Goede foto bij de gouden koepel. Je zal wel trots zijn. Veel voorspoed op je volgende trektocht.

Thijs 2024-03-11 20:20:42

Ja, Thijs, zo mooi als jij heb ik het niet kunnen afmaken!

1cent1km 2024-03-11 21:36:46

Dat artikel in de Pelgrim is 100% Paul: op weg gaan op jouw unieke manier. Het was een plezier om onze ervaringen te delen op de weg. Wandelen is jouw wijze van pelgrimeren. Mooi is dat. Ik wens je als prille zeventiger een verrijkende tocht naar het Noorden. Wie weet kom je terug met een vikingbaard.

Marcel 2024-03-12 08:48:59

Mooi artikel Paul! Brengt voor jou zeker mooie, en waarschijnlijk ook minder mooie herinneringen naar boven. Je moet het maar doen hé! Hop naar het volgende. Met deze moedig ik je aan op je komende avontuur en hoop dat je een geweldige tijd gaat hebben de volgende maanden. Geniet van de prachtige natuur, de frisse lucht en de rustige momenten. Ik kijk er al naar uit om je foto's te zien en je ervaringen te lezen. Veilige tocht en doe dat goed!

Lut V. 2024-03-12 10:39:33
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.