Dag 161: Beyce.

Turkije, Bilecik Merkez

Yenisehir - Beyce: 23 km. Totaal: 3551 km.

Vandaag moest ik weer een bergje op en daar waren stoffige wegenwerken. Morgen wellicht een video daarover want ik moet ook nog afdalen. Het was veel heter dan gisteren, tot 31 graden.

De video die ik hier nu vandaag al post zijn eigenlijk weer 3 ongemonteerde fragmenten aan mekaar geplakt, zonder muziek, zonder franjes. Maar het geeft de werkelijkheid weer zoals ik die beleefd heb vanmiddag in een Turks dorp terwijl ik in een bushokje in de schaduw zat te eten. Ik garandeer wel dat de spanning (zo'n 1% of minder) tot de laatste seconde wordt behouden. Mensen die het 9:52 minuten kunnen uithouden krijgen alvast mijn allergrootste bewondering. Zijn er jongeren bij van de zapgeneratie die het zo lang uithouden, die mogen die bewondering nog eens kwadrateren! Want dit is cinema van de jaren stillekes in 2022.
Mensen die van plan zijn het Sufitrail te lopen in de toekomst, kunnen ook beter niet kijken want dit dorp ligt niet op het trail. Ze zouden een verkeerde indruk krijgen en er zouden verkeerde verwachtingen kunnen gewekt worden.
Enjoy!

https://m.youtube.com/watch?v=STxCFLVs4_I

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Allez zeg, ik ben een ander soort mens, denk ik... Ik vond dat filmke eigenlijk best onderhoudend, mijn reactie toen het voorbij was, was: "Oh, nu al?" :-)

Zwervende Eik 2022-09-11 10:33:49
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.