Dag11: Geel.

België, Geel

Herentals - Geel: 18 km. Totaal: 220 km.

Ik heb het niet gehaald. Ik kon mijn doel niet bereiken en ben moeten uitwijken, naar Geel. De Dimpna kerk was gesloten wegens nakende opening van tentoonstelling 'Zot van Dimpna'. Ja, zoiets kan gebeuren...

Ik verblijf nu net achter 'De Barmhartige Stede' in een mooi hutje met alles derop en deraan bij 'Vrienden op de fiets'. Ik zal mij een beetje moeten indekken tegen de koude van de volgende dagen. Ik dacht het al wel: een broedende kanarievogel maakt nog geen lente.

En nu... oogjes dicht en snaveltjes toe...

https://m.youtube.com/watch?v=UstKy4pNEtQ

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Zorg voor warme droge kleren komende dagen. Dat hutje is niet verkeerd toch? Altijd beter dan een koepeltentje. Sterkte verder en hou vol!

Thijs 2022-03-31 00:28:45

Je zou zomaar zin in een eitje krijgen Paul🐣! Gr. Anja

Anja 2022-03-31 09:06:35

...de allusie op broedende kanaries klopt wel...: van de lente .....terug naar winterkoude...ik wens je veel moed voor de volgende 'winterdagen' mét sneeuw?!

zoi 2022-03-31 20:42:28

Toonbel :in 2003 17 dagen door Nederland gefietst. Telkens overnacht bij ' vrienden van de fiets'? het persoonlijk contact met de steeds weer andere gezinnen had toch een meerwaarde t.o.v. de jeugdherbergen waar we bij andere fietstochten overnacht hebben. Pleidooi dus voor een lidmaatschap bij 'Vrienden op de Fiets' met een respectabel aantal overnachtings-contactadressen - ook voor 'bottinenstappers' - in Nederland en België.

toonbel 2022-03-31 22:21:39
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.