Dag 23: Koblenz

Duitsland, Koblenz

Bad Breisig - Koblenz: 28 km. Totaal 487 km.

Gisteren heeft MAPS.ME me weer bedonderd. Eerst dacht ik hem zelf de loef af te steken door eens over te schakelen op fietser. Tenslotte waar een fietser kan fietsen, kan een wandelaar ook wandelen. Op twee trajecten van ongeveer 6 km scheelde dat 300 meter (korter)! Dus ik koos dadelijk voor het propere asfalt want ik had eigenlijk die zondag al genoeg modder gezien.
Maar in de namiddag had hij me weer bij mijn... euh, hoe zal ik het zeggen... bij mijn sjokkedazen. Ik stond klaar om de mooie brug over de Ahr aan te vatten maar MAPS.ME stuurde me zowat 500 m verder op een voetpad naar een andere brug. Deze keer was er wel een brug maar niemand mocht er over, zelfs ik niet. Al vloekend heb ik weer 500 meter moeten teruglopen. 1 km voor noppes!... en das van mijn voeten.

Ik ga toch moeten opletten met die bruggen. Vandaag over een heel mooi kunstwerk de Moezel overgestoken. En hopelijk morgen de Rijn. Als ik me daar van brug vergis gaat het niet over 500 m omlopen maar over kilometers...

https://m.youtube.com/watch?v=TyH-VZOes_M

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Zo'n mooie foto's. Proficiat voor de foto's en je prestaties.

Danielle 2022-04-11 21:05:29
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.