Dag 199: Kargipinari.

Turkije, Erdemli

Limonlu - Kargipinari: 25 km. Totaal: 4355 km.

Vandaag weer een vermoeiende dag in zowat 25 graden. Toen ik helemaal bezweet in het hotel aankwam bleek dat men met herstellingen bezig was, geen kamer mogelijk. Nochtans had de dame van het hotel gisteren gereserveerd (in het Turks). Na wat rondtelefoneren ontdekte men dat ik in een ander filiaal moest zijn. Zij hebben vakantiestudio's op wel 7 verschillend plaatsen. Ik was 2,5 km te ver gelopen! Ik zag het niet zitten om nog eens extra kilometers te doen. Ik vroeg om een auto en, hulpvaardig zoals de Turken zijn, bracht men me op de juiste plaats. Morgen moet ik dan wat extra weg afleggen!
Er staan hier aan zee honderden blokkendozen met appartementen. De meeste staan nu wellicht leeg, buiten het seizoen.

Nog eens herhalen dat je je email adres onderaan kan invullen bij '1cent1km volgen', dan krijg je telkens bericht wanneer er een dag is toegevoegd, nog zo'n twee maanden lang.

En nog een paar linken,
UNICEF:
https://action.unicef.be/projects/1-cent-voor-1-km

De Roze Mars van Pink Ribbon:
https://pinksupport.pink-ribbon.be/s/34319/41540

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Dag n.Paul, Alvast proficiat voor uw 200ste stapverjaardag. ‘t Blijft een genot na zoveel dagen je foto’s en filmpjes te bekijken. Echt mooi en het geeft het gevoel een beetje mee op stap te zijn. Dikke Merci. Was dat een kleine hint ‘nog zo’n twee maanden lang’? Kris

Kris V. 2022-10-20 20:13:30

Waarschijnlijk ben ik niet alleen om nieuwsgierig te zijn over de uiteindelijk beoogde bestemming van je staptocht, zie hierboven 'nog zo'n twee maanden lang'... Maar, af en toe kijk ik iet of wat vooruit op de kaart en dan hoop ik dat je zeker niet kiest voor een bocht zuidwaarts richting Antiochië, dan Syrië en Libanon enzovoorts (gevaarlijk!), maar eerder als uiteindelijke destinatie voor het mooie meer van Van, de grens met Iran? Da's wel door Koerdisch gebied... Ook bij de andere inhoud van de reactie van Kris V. kan ik mij helemaal aansluiten. Hoed af voor de eenzame stapper, ze zullen hem niet temmen....

Toonbel 2022-10-20 21:25:32

Uiteraard ben jij de man die een "Gele Trui" mag aandoen na nog twee maanden stappen en dan nog naar wat onveilig gebied.We kennen de Paul, .hij weet van geen ophouden/op stap is zijn levensdoel. Het ga je goed verder in je ondeneming, maar wees voorzichtig,.. wij stappen elke dag met je mee !

Lucas 2022-10-21 10:19:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.