Dag 74: Györköny.

Hongarije, Györköny

Simontornya - Györköny: 26 km. Totaal: 1724 km.

Vanmorgen leuke verrassing bij het ontbijt. Iemand maakt zich bekend als Maarten, op weg van Nederland naar Istanbul. Ik had de dag ervoor nog over hem gelezen in de nieuwsbrief van het Sultanstrail. Vertrokken op 25 april. Ik heb dan toch al een maandje meer in de benen. Je kunt hem hier volgen:
https://istanbulfiets.wordpress.com/

Verder kreeg ik een bericht van iemand: "... Wanneer ga je nu eens iets mee maken op die trip? Ik had gehoopt op zwervende zigeuners.... Wilde dieren.... Kampvuren.... Tekenbeten maar niets daar van..... 🤪😎🐺".
Tja, met dat zit het niet echt mee want alles verloopt bijzonder goed. Waarschijnlijk ben ik al zo professioneel bezig dat het saai wordt. Ik heb al geprobeerd slapende honden wakker te maken, dode stammen op mijn hoofd te krijgen, een drukke vierbaansweg over te lopen, een politieagent nors aan te kijken... maar niets helpt. Alles loopt goed af. Als dat geen goed voorbeeld is van 'shit happens'!

Ik heb het nog al meegemaakt. Het spannendste van heel de tocht is de elastiek van mijn onderbroek!

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Grappig. Maarten is columnist bij De Jacobsstaf, het blad van het Nederlands Genootschap. We blijven je volgen Paul! A&A

Anja 2022-06-03 20:54:15

Leuk om wat te kunnen babbelen met een collega wandelaar/pelgrim....alles verloopt optimaal en op de foto straal je !.. . je zin voor humor is er ook nog!..

zoi 2022-06-05 14:11:47
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.