Dag 75: Tolna.

Hongarije, Tolna

Györköny - Tolna: 27 km. Totaal: 1751 km.

Alhoewel er geen regen voorspeld was na 8 uur, moest ik na drie stappen al terug om regenvestje aan te trekken. Zeker een half uur heb ik er door gelopen. Rond 10 uur schoof het wolkendek volledig weg en begon het op te warmen. Redelijk heet in de namiddag. Ik had 1,5 l water bij maar kon op 't laatste nog een 'bufe' vinden. Morgen toch 2 liter meesleuren want er is weer nergens bevoorrading mogelijk.

Vandaag toch een wild beest gezien: een zwart schildpadje. Ik had geen geduld genoeg om te wachten tot hij weer uit zijn schulp zou komen en heb hem maar in zijn ivoren toren gelaten. Het kon ook een 'zij' zijn natuurlijk. Zo goed ken ik dat ook niet.

Ik negeerde Maps.me een beetje en dacht dat ik beter over een rood lijntje kon lopen. Maar het ene rood lijntje is het andere niet. Dit bleek een autostrade te zijn! Gelukkig was het volgende rood lijntje wel beloopbaar. Op een zaterdag rijden er geen vrachtwagens en is het gevaar al veel minder. Ik denk dat ik geen omweg gemaakt heb.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

in Tolna nog te degusteren, hier een halve eeuw geleden uitgestorven: witbuiken...

Toonbel 2022-06-04 22:50:33

Ja inderdaad. Alles loopt gesmeerd. Alleen die maps.me blijkbaar niet. In China wat dit voor mij het enige dat werkte🤣🤣

Danielle 2022-06-05 09:30:01

Opletten dat men Je niet richting Oekraine stuurt..en zelfs nog geen wolf tegen gekomen Paul, straf ! Hier alles wel.

Lucas 2022-06-05 10:40:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.