Dag 107: Belotintsi. En dag 108: Montana.

Bulgarije, Belotintsi

Hotel Madona - Belotintsi: 21 km. Totaal: 2460 km.
Belotintsi - Montana: 30 km. Totaal: 2490 km.

Er waren 51 km te overbruggen. Ja, in twee dagen, maar waar slapen? Dan heb ik weer mijn trukendoos bovengehaald: eerste dag zo ver lopen als het gaat en dan liften naar Montana. Volgende dag teruglopen, zonder rugzak, naar het punt (benzinestation) waar ik de dag voordien gestopt was en weer naar Montana met autostop. Het liften ging gisteren heel moeilijk. Vandaag liep het gesmeerd alsof alles afgesproken was.

Vandaag dus 30 km gelopen over een grote weg waar geen enkele bevoorrading is. Leuk is anders. Op zo'n baan zijn er zelfs geen plaatsen om eens uit te rusten in de schaduw: geen bushaltes, amper een vervallen huis. Deze morgen ben ik vertrokken om 6:30 met twee liter drank en een flesje cola net binnen gegoten. Om 14u kon ik bij Lukoil weer een hotdog, een koffiekoek en een ijsje eten.

Na zoveel kilometers doen mijn tenen opnieuw pijn, maar het is te verdragen.

https://m.youtube.com/watch?v=8OJvlnnS5v0

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Die enorme velden met zonnebloemen blijven fascineren. Terwijl hier een tekort aan zonnebloemolie heerst!? Montana ben ik ook gepasseerd. Nu veel mooier. Goed dat je een paar dagen rust gaat houden in sofia. Sterkte!

Thijs 2022-07-07 20:42:59

Mag ik een suggestie? De theorie: als er onder je -al bij al nog in goede staat zijnde- Meindl schoenen een versleten Italiaanse Vibram-zool zit, moet je eens navragen bij een schoenmaker of bij de Meindl dealer zelf, of ze die schoenen kunnen herzolen met een zool uit hun los Vibram assortiment. Wij lieten het ooit doen met lederen bottinen... in Nijlen, in Belgiƫ. Een vraag waard.

Toonbel 2022-07-08 01:39:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.