Dag 125: Cheshnegirovo.

Bulgarije, Cheshnegirovo

Plovdiv - Cheshnegirovo: 22km. Totaal: 2827 km.

De rustdag gisteren in Plovdiv heeft me goed gedaan. Ik had de laatste dagen een beetje pijn in de onderrug en ook in mijn linkervoet. Allebei verbeterd.
Ik heb wat rondgeslenterd in de straatjes van de oude stad, op en neer, over zeer grote stenen. Weinig touristen, denk ik, want ik kan niet vergelijken met vroeger. Het romeins theater en overblijvende stukken van de arena gezien. In de namiddag was het te warm om een hond door te jagen. Dan ben ik ook maar binnen gebleven.

Door omstandigheden vandaag nog 4 km in de namiddag gelopen onder 35 graden hitte. En al bij al viel het nog mee. Ik had al wel voldoende gerust en genoeg koude frisdrank binnengegoten. Mijn laatste fles water kwam goed van pas en was nog koel. Twee petflessen had ik vanmorgen om 6u uit de frigo in mijn fleece verpakt. Dat isoleert heel goed.

Hier in het hotel is er geen lavabo; die is uitgebroken. Misschien door de vorige gast meegenomen? Ik heb wel een groot ligbad, voor de tweede maal op deze tocht. Natuurlijk, zoals in alle hotels, is er geen afsluitdop. Maar ik heb van iemand zo'n ronde badge gekregen en die past perfect. Ik heb dus een bad genomen tussen mijn rondzwalpende kousen en T-shirt.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Goed dat ge nog een bad kunt nemen..stel u voor 2827 kms zonder u te wassen, dat zou wat zijn ! En neem jij het bad ook niet mee, want dan is er niks meer om ons te verfrissen.

Lucas 2022-07-30 09:23:52

Mooie foto's,vooral van de oude stad! Zelfs harde stenen kunnen barsten(nadenkertje!) Groetjes en vooruit!

TC 2022-07-30 14:39:08
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.