Dag 200: Mersin.

Turkije, Mersin

Kargipinari - Mersin: 24 km. Totaal 4379 km.

Lees dit eerst.
Artikel in Het Laatste Nieuws

Ja, de kogel is dus zowel door de kerk, als door de moskee als door de synagoge. Ik heb het ook maar in de krant gelezen: Syrië ga ik overslaan... wegens te gevaarlijk. Deze langeafstandswandelaar is dus geen pelgrim incognito meer, maar opnieuw heilig-land loper. Eens pelgrim altijd pelgrim.
(nota: een pelgrim die door Syrië zou gaan mag NOOIT zeggen dat hij naar Jeruzalem gaat. Dat alleen al is voldoende om hem te ... ... vul hier zelf maar erge dingen in.)

Als je het artikel van HLN leest zou je denken dat ik al aan mijn zwanezang bezig ben, maar dat is niet zo. Alles gaat nog goed. Het einddoel is nu wel gesteld maar het is nog niet in zicht!

Trouwens vanmorgen tijdens het wandelend filmen ben ik met mijn gezicht tegen een betonblok gestoten. De betonblok heeft er niets aan overgehouden maar mijn bril wel: een stevig kras... op mijn rechter glas!

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

proficiat Paul. 200 dagen al, ik ben al moe van je verhaal te lezen. maar jij stapt het ècht ! het wordt wel nog een neige reis met een heel andere ervaring waaraan je nu begint. ik volg het met veel plezier. ik wens je 't allerbeste toe .

danielle 2022-10-21 18:40:14

Kies maar best voor het veiligste parcours! Je mag het gevaar niet opzoeken,dat is de regel! Veel geluk,pelgrim!

TC 2022-10-21 18:45:53

Hallooo beste Paul, Eerst en vooral dikke proficiat met je prestaties , fantastisch , en ook voor je verdere plannen !!! Kort gezegd je bent een BV geworden en welverdiend !!! Paul hou je goed en tot hoors Frans

Frans Van Steenwinkel 2022-10-22 13:28:42

Bedankt Frans, ik heb je bericht gelezen en een beetje ingekort. We moeten mekaar later wel eens opzoeken.

1cent1km 2022-10-23 07:53:53
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.