Rustdag in Tarsus en stapdag 202: Arikli.

Turkije, Seyhan

Tarsus - Arikli: 20 km. Totaal: 4428 km.

Vandaag viel het stappen nogal mee. De weg was niet te druk. Nog wat industrie maar het lag er meestal proper bij. Ook een stuk door citrusgaarden. Vandaag zo'n 25 graden, morgen zou het weer tot 29 graden gaan.

Ik ben nu bijna drie maanden in Turkije. Normaal mag ik zonder visum slechts 90 dagen blijven. Ik passeerde de politie in Tarsus en ging toch maar eens informeren. Ik moest naar het hoofdkwartier van politie in Adana gaan, daar kon ik een maand verlengen. Dus na mijn wandeling heb ik dat proberen te vinden. Er kwamen weer vertaalapp en telefoontjes naar kinderen bij om het gebouw te vinden. Daar stuurde men mij naar een dienst van de stad. Men hielp mij met een taxi. Daar aangekomen moest ik ergens anders zijn bij de dienst immigratie. Weer taxi. Op die dienst vertelde men mij na een half uur dat ik beter geen aanvraag zou doen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

In mei liep ik, samen met Marcel Schuurmans, op dit stuk van de Jerusalem Way. Wij waren erg onder de indruk van het kilometers lange tentenkamp met vluchtelingen langs het kanaal. Marcel is vandaag vertrokken voor zijn laatste deel in Jordanië en Israël en hij hoopt je daar nog te ontmoeten !

Johan van den Berg 2022-10-27 11:39:06
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.