Dag 122: Pazardzhik.

Bulgarije, Pazardzjik

Varvara - Pazardzhik: 20 km. Totaal: 2762 km.

Vannacht werd ik gewekt door een sterke stormwind, zonder regen of onweer. De airco bleef de nacht doordraaien en het was nog zwoelheet in de kamers waar die niet op stond. Weer vroeg vertrokken, eerst was er nog bewolking.

Ik was om 13 u binnen. Vandaag wellicht slechts 31 graden gehaald en niet de voorspelde 33.

Sedert gisteren heb ik braambessen kunnen eten. Eigenaardig: gisteren waren ze nog niet echt rijp, vandaag zag ik er al die verdroogd waren. Na de kersen in Hongarije en Roemenië kwamen er gele en blauwe pruimpjes. Maar daar durfde ik niet echt veel van eten wegens de te verwachten nevenefecten. Vandaag ook een appel kunnen buit maken. Ik heb ook al perziken zien hangen maar dat was op priveterrein. Altijd oppassen voor honden en camera's!
En de druiven beginnen ook al wat volume te krijgen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Mmmmm.......lekker fruit onderweg!.Extra vitamientjes!😋 Die muurschildering vind ik heel mooi en goed gevonden met de plaats van de zon!🌞

TC 2022-07-25 19:47:18

NEIG allemaal. Leuk om te volgen.

Danielle 2022-07-25 20:39:36
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.