Maita bassa! (Thank you!)

Zimbabwe, Christon Bank

Gisteren was onze laatste werkdag bij Chido. Er werd nog heel wat opruimwerk verricht en het skelet van de kippenren afgewerkt. Op één van de projecten van de Foundation werd de geschonken melkpoeder afgegeven en met ongelofelijke dankbaarheid ontvangen (andermaal dank voor deze gift!)

Na het avondmaal werden Fitti en Promise bedankt voor de drie lekkere verse maaltijden daags gedurende drie weken. Daarna was het tijd om een laatste keer van het kampvuur en de zuidelijke sterrenhemel te genieten.

Vandaag wordt ons tentenkamp opgeruimd, de valiezen gemaakt en afscheid genomen van Chido, haar team en Zimbabwe.

Dank aan alle volgers van deze blog. We hopen via dit kanaal ook op toekomstige steun aan de inleefreizen van de Abdijschool.

Beste groet.
Duc in altum!

K. Mouton, B. Maertens, M. Peene, A. Vanwelden

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

Hartelijk dank voor de prachtige organisatie van deze reis. We zullen het dagelijks verslag missen.

Opa en Oma van Lennert 2017-07-25 11:31:35

We zullen de dagelijkse prachtige verslagen missen. Dikke duim voor de organisatie en uiteraard ook voor de kids! Prettige terugreis straks, we kijken er al naar uit jullie terug te zien! 😘

Ingrid, mama van Tiele 2017-07-25 11:55:07

Dank zij de prachtige verslagen konden we jullie avonturen en belevenissen volgen, super bedankt lieve verslaggever! Heel veel bewondering voor de ziel die we in dit verhaal terugvinden!!! Proficiat aan het team van begeleiders en aan alle jongeren die zich hiervoor hard hebben ingezet! Dank aan Chido en haar team , "Future of Hope " is hier zeker geen holle leuze !! Good luck Chido and you really makes the world a better place to live for the young ones !!! Veel succes in de toekomst en we blijven jullie volgen !

Rita Maelfait mammie van Line Mouton 2017-07-25 12:34:30

Bedankt voor de zeer leuke verslagen (met telkens originele titels😉). Net zoals bij de Brixby letter gaan we mss maar na vele jaren ontdekken wie de prachtige verslagen heeft geschreven 😉. Bravo in elk geval aan de verslaggever(s). Bravo en bedankt ook aan de begeleiders die onze jeugd zo goed begeleid hebben. Il faut le faire! Proficiat ook aan de jeugd. Bravo voor hun inzet. We zijn blij en tezelfdertijd fier als ouders dat ze zich voor zo'n goed doel inzetten. Schitterend initiatief van de school om dergelijke inleefreizen te organiseren. And last but not least, congrats and lots of respect for Chido and her team. We're proud our kids could make a small contribution to your "Future of Hope" foundation. You really make the world a better place! Tenslotte een veilige terugvlucht en tot morgen

Stefaan & Stefanie - ouders van Thibault 2017-07-25 13:49:54
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.