Downtown Harare

Zimbabwe, Christon Bank

Vandaag namen we afscheid van de 'Rehoboth Spring Junior School'. De kennismaking met een Afrikaanse school was aangenaam en leerrijk, en ook de Afrikaanse kinderen hadden er zichtbaar plezier aan (vooral de zotte kleuterleider en zijn collega 'Big Momma').

Na een week voorbereiden werden de eerste palen voor de kippenren geplant. Niet iedereen had meteen door dat die met vloeibare pek ingesmeerd waren :-).

Na de rijst met linzen vertrokken we met de bus naar Harare. In de National Gallery konden we moderne Afrikaanse kunst bewonderen en zagen we ook de voor ons al bekende CosmoGolem van Koen Vanmechelen. Daarna verkenden we de gevarieerde, boeiende en soms chaotische hoofdstad van Zimbabwe. In de buitenwijk Avondale bezochten we een markt met couleur locale en een supermarkt met een gang vol chips (moeilijke keuze!). We sloten de dag af met stoofpot van geit en ander lekkers in Gava's Restaurant.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.