Twende (Daar gaan we)

België, Zaventem

Half twaalf. Met tenten, dozen, koffers en rugzakken druppelen de inlevers de vertrekhal van Zaventem binnen. Handjes schudden, knuffels, weerzien na een lange vakantie. Babbeltje met ouders en begeleiders, laatste zorgen over de papierwinkel, en een groepsfoto achter de vlag van Kenia. Onverwacht duikt pater rector op om ons als ancien en inspirator een hart onder de riem te steken. Een vrolijke ontmoeting voor we de drukke incheckbalie inpalmen. Een zwaai, een handdruk, een kus en daar gaan we: voor de vierde keer naar Kenia en meer dan 25 jaar inleefreizen in Afrika. Dank dus aan al wie deze lange traditie blijft ondersteunen: directie, collega’s, abdij, ouders, oud-leerlingen en de leerlingen zelf. Kortom: wij allen die samen de Abdijschool van Zevenkerken vormen. Dank ook aan alle sympathisanten en sponsors voor de financiële ondersteuning van de bouwwerken ter plaatse. Bewustmaking en vooruitgang gaan samen.
In de komende drie weken proberen we via dit kanaal dagelijks een kleine update te geven en een band met het thuisfront te onderhouden. Mocht het netwerk ons ter plaatse in de steek laten: geen nieuws is goed nieuws.
Tussenstop in Frankfurt, dan: de nacht in voor een lange vlucht naar Mombasa. Tot morgen.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Veel plezier ! Het wordt alvast een mooie ervaring ! Benieuwd naar update , Enjoy alvast ! 😘

Alexandra dossche 2023-08-13 13:30:23

Bonjour Kenya ! Bonjour ma grande chérie, J’espère que mon message te parviendra là-bas ! Je te souhaite un superbe et heureux anniversaire même si tu es loin de nous… Nous pensons énormément à toi et sommes très heureux de cette fantastique expérience ! J’espère de tout cœur que tu garderas toute ta vie un souvenir inoubliable de cet événement ! Je t’embrasse très très fort et espère te revoir très vite en toute grande forme ! Vive Victoria !!! 1 million de Bisous. Ton Papy qui t’aime très fort

Michel Engels 2023-08-14 08:34:10
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.