Op weg naar Nederland

Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

We zijn net op het vliegveld van Dubai aangekomen. Alle vier hebben we gelukkig een paar uurtjes kunnen slapen.
Nu even een bakkie koffie drinken op het vliegveld. Er zijn veel restaurantjes en barretjes en vooral shops. Nog twee uurtjes voor we weer verder vliegen naar Amsterdam.

We zitten net weer in vliegtuig. Lekker met z'n 4tjes naast elkaar. Klaar voor de volgende 6 uur naar Amsterdam. Ja je moet er wel wat voor over hebben wil je iets zien van de wereld.

Inmiddels zijn we in Nederland en werden met open armen ontvangen door onze ouders in Nederland. Ook nog een paar dagen in Nederland is ook fijn.

Wat hebben wij een top reis gehad vol hele mooie herinneringen met dank aan Travelnauts die de vakantie heel goed heeft verzorgd van accommodatie tot lokaal transport.
Echt top. Helemaal super tevreden.

20 Jaar geleden dat Rich en ik in Japan op vakantie gingen zeiden we tegen elkaar,'Wat is dit een super land'. 'Zou leuk zijn om hier naartoe te gaan als we kinderen hebben'
Onze droom te reizen naar het land van de rijzende zon, met onze kinderen, is wel heel bijzonder geworden.
Een vakantie vol mooie herinneringen.
Heel dankbaar

Geschreven door

Al 5 reacties bij dit reisverslag

Schatje, bedankt voor de hele mooie vakantie die we met onze lieve jongens hebben gehad. Het was werkelijk een droom die uitgekomen is. Ik hou van jou ❤️. Voor altijd!

Richard 2017-07-19 05:19:11

Dit is echt een geweldige trip! Heb niet alles bekeken, maar het is om jaloers op te worden. Overigens hele mooie foto's en leuke verslagen (Floortje is er niks bij). Japan staat nu ook op mijn bucket list...Overigens, jullie 'blenden' wel makkelijk in, jullie lijken voor de snelle kijker ook wel wat op Japanners;-)

LODEWIJK 2017-08-10 01:41:24

Hoi, ik hoop dat wij ook zo enthousiast zijn! Mag ik vragen op welke schoenen jullie liepen? Wij twijfelen of we lage wandelschoenen moeten aanschaffen. En kon je tussendoor kleding wassen?

Nicky Bilder 2018-05-08 12:08:22

Haha, ben ik weer! Hoe was de wifi in Japan? We lezen wisselende verhalen.

Nicky Bilder 2018-05-08 12:09:00

Realiseer me net dat je mijn gegevens niet hebt: mijn mailadres is Bilder@planet.nl. Ik heet Nicky en man man Douwe. Lente en David zijn onze kids.

Nicky Bilder 2018-05-08 12:11:21
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.