Vrijdag

Verenigd Koninkrijk, Gourock

Heerlijk alweer vrijdag.
Rich heeft Buddy weer bij Marketa gebracht. Want vrijdag is Shaka Zulu time. Voor ons ook lekker nootjes gehaald. Gebakje erbij. Iets lekkers te drinken. Vince schenkt mij een lekker wijntje in. Heerlijk.
Rich gaat na het werk biertje drinken bij Shaka en daar onmoet hij Buddy ook. Die is daar met andere honden van Mike, de eigenaar, aan het spelen. Hij blaft, verteld Rich, naar iedereen die hem geen aandacht geeft.
Tijdens het uilaten van Buddy, heeft Rich heeft nog een foto gemaakt van ons huis in Cyprus. Wat een mooi groot huis. Heeft me altijd veel moeite gekost het bij te houden. Dat is nu we anders. Ik ben met een uurtje klaar met stofzuigen en de badkamer. Oppervlak is misschien 1/3 van het huis in Cyprus.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ben benieuwd hoe Buddy het gaat vinden.Ad en ik toosten ook op jullie met een wijntje ! Goed weekend en veel voetbalplezier!

Eus 2015-09-12 16:36:57
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.