Lekker rust

Verenigd Koninkrijk, Gourock

Vanmorgen hebben we een heerlijke wandeling gemaakt met mooie verzichten. Het weer is fris maar droog en zonnig. Buddy geniet van zijn nieuwe omgeving. Hij wil steeds naar buiten. Vooral het gras daar is hij dol op. Lekker om op te lopen en om zijn pootjes af te vegen.
Bij een gezellig tentje hebben we een klein hapje gegeten met uitzicht over de Clyde. Was heel gezellig. Rich komt helemaal tot rust en geniet van alles. Vooral heerlijk om even geen telefoon te hebben.
Thuis gekomen heeft hij even lekker op de PS gespeeld. Uitgelezen moment om te spelen voordat de jongens thuis komen. Want zij vinden dat maar slomme spelletjes wat pappa speelt.
Vince is heel blij met zijn nieuwe telefoontje. Hij heeft wat muziek gedownload en is aan het chillen met koptelefoon op de bank
s'Avonds had Vince voetbal training. Hij loopt er zelf naartoe. Later kwamen de 3 koppige supporters, Rich Ference en Buddy kijken naar as. prof voetballer van Celtic!!!!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.