40a Royal Street

Verenigd Koninkrijk, Gourock

Rich had vanmorgen gebeld dst hij Buddy had gewassen. Hij ziet er idd heel mooi uit en hij poseerd ook zo mooi. Rich had nog een mooie foto van ons huis gestuurd.
Dit was ons laatste nachtje in het hotel. We hebben nog heerlijk van het internet kunnen genieten. Nu komt het erop aan. Na het ontbijt zijn we op pad gegaan en hebben bij O2 gevraagd naar een hotspot. Deze hadden het niet op voorraad en toen ik zei waar voor ik het ging gebruiken, adviseerde hij me bij de buurman te kijken. Ference en ik hebben de hotspot nu op onze telefoon voor een maand.
Heerlijk nu hebben we overal internet.
Daarna hebben we weer wat spullen bij gekocht en zijn naar het huis gegaan. Waar Ference de Playstation heeft aangesloten. Ik heb alles een beetje schoon gemaakt en ingeruimd. We kregen er trek van dus zijn we naar het stadje gegaan om boodschappen gedaan. Wat een genot om hier te winkelen, zo veel keus. We hebben 2 lekkere pizza's gekocht en een salade. Net geskyped met de ouders en alles werkt gelukkig.
We hebben voor de tv gegeten.
Nu gaan we lekker slapen in ons nieuwe huisje.

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Leuke beddensprei. Ik ben benieuwd hoe jullie eerste nacht was. Ik ga nu eerst Buddy uitlaten en straks lekker Skypen...

Richard 2015-08-30 07:47:35

Wie heeft Buddy gewassen??? En wat diot hij op ONZE bank?

Rolf 2015-08-30 11:00:15

Ha, toen we dit jaar een appartementje in Dublin hadden gingen we ook bij Tesco shopppen. Inderdaad heerlijke spullen hebben ze daar. Haha Manish herkent het beddengoed.

Eus 2015-08-31 07:13:11
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.