En toen was er TV!

Verenigd Koninkrijk, Gourock

Het is vandaag precies 3 weken geleden dat we naar Schotland vlogen. Het lijkt al zo lang geleden dat we Cyprus hebben verlaten.
We hebben daar echt een super tijd gehad. Gelukkig doen de jongens het erg goed. Ik ben heb 2 geweldige jongens, en ...als de jongens gelukkig zijn dan gaat het een stuk beter met mamma.
Eindelijk is de aansluiting gemaakt van de tv. Dus vandaag eindelijk weer tv kijken, ongeveer 150 gratis kanalen. De jongens zijn blij dat er ook een voetbal zender bij zit.
Helaas is het niet mogelijk om in dit huisje Nederlandse tv te ontvangen vanwege de stand van de satelliet ten opzichte van het huis. Ik heb er geen probleem mee.
Er is hier een heel grote dierenzaak. Ik heb alvast wat te eten voor Buddy gehaald. Ben heel benieuwd hoe hij het gaat vinden hier. Maar nog meer hoe hij het gaat doen zondag als hij moet reizen.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Jullie kijken "Raizing Arizona" ! Mijn favouriete lachfilm.

Richard 2015-09-17 05:39:32
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.