Vrije maandag

Verenigd Koninkrijk, Gourock

Een keer raden wat ik vanmorgen heb gemaakt....(zie eerste foto)
Net klaar met eten afwas. Jongens liggen op bed en mama gaat even zitten met kopje thee en stuk chocolade.
Vandaag hadden de jongens een vrije dag. Eerst dacht ik een beetje te touren maar uiteindelijk hebben we lekker thuis gerommeld. Ference had in de middag afgesproken met wat vrienden. In de avond heb ik hem gebracht naar de voetbal training. De club is hier 5 min lopen vandaan dus hij is zelf terug gelopen toen hij klaar was.
In de tussentijd ben ik met Vince naar het park gereden. Hij wilde ook lekker voetballen. Dus ik lekker een beetje gaan wandelen en wat foto's gemaakt van de schitterende omgeving. Er zat een ouder echtpaar lekker van het zonnetje te genieten, op de meegebrachte klap stoeltjes. Ik sprak ze aan dat ze zo lekker genieten van het mooie weer. Ik heb daarna misschien wel 45 min staan kletsen met hun. De mensen hier zijn heel erg vriendelijk en nieuwsgierig. Ze vertelden dat dit de eerste paar dagen van het jaar zijn dat er geen wolkje aan de lucht is. Dus als je wil wandelen dan kan je dat beter nu doen. Ze vertelde me over een anker monument op een berg. Deze is ter nagedachtenis van 2 Franse schepen die daar zijn vergaan in de 2e WO. Van daaruit je een mooi uitzicht hebt over de baai en nog verder. Ze hadden me uitgelegd hoe ik moest rijden en ben gelijk de berg omhoog gereden en heb er wat foto's genomen. Wat een mooi uitzicht. Op een van de foto's zie je de Clydeview Academy, de school van de jongens. De foto's heb ik genomen met mijn telefoon dus jammer genoeg niet van een hoge kwaliteit. Ik ga nu wat minderen met schrijven denk ik. Misschien dat ik om de andere dag ga schrijven. Zo spannend zullen mijn verhalen niet meer worden. Toch???

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Mooie foto's zeg. Geen weer om erwten-soep te eten ?.

Richard 2015-09-08 05:19:43

Mooi hoor Jacq, fijn dat het zo goed gaat. Liefs van ons.

Yolanda 2015-09-08 08:31:07

Wij vinden de foto,s en het verslag altijd leuk.groetjes pap en mam.

Jan en liz. 2015-09-08 09:18:16
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.