Waardering ....van de collega's

Verenigd Koninkrijk, Gourock

Vandaag geen verslag over Schotland. Maar over Cyprus waar Rich alles aan het organiseren is voor de verhuizing. Gelukkig is dat op zijn lijf geschreven. Na een paar emigratie's en verhuizingen wordt je dat vanzelf. En organiseren van projecten doet hij in zijn werk als Superintendent. Neemt niet weg dat het heel veel werk is.
Vanmorgen heeft hij op kantoor een goed exit gesprek met HR gehad waar hij al lang naar had uitgekeken en alles op tafel kon leggen.
Ook nog even papieren getekend voor het afsluiten van de auto verzekering.
Vanmorgen had hij aan het einde van de vergadering van zijn collega's als waardering een heel mooi horloge gekregen. Een mooie herinnering.
Ook voor zijn collega die hem bijna 5 jaar heeft geassisteerd, had hij een passend cadeau.
Morgen en misschien ook zaterdag komen de verhuizers. Het gaat nu echt beginnen.
Nog even volhouden Rich.


Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Ha Rich goed te horen dat je werk in Cyprus goed is afgesloten. Belangrijk is dat , om weer de volgende stap te maken. Je kan ook nog altijd aan de slag als verhuisplanner haha! Nou geniet nog even van de zon en de griekse ouzo! Xxxx

Eus 2015-09-18 08:45:31
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.