Vince heeft voetbal training

Verenigd Koninkrijk, Gourock

Onze tv konden we niet aansluiten omdat de aansluiting in de muur kapot was. Vanmorgen was er iemand langs geweest om het te maken. Helaas hebben we nog geen kanalen. Moeten we nog uitzoeken. Wordt aan gewerkt.
Toen de jongens op school waren heb ik het huisje schoon gemaakt. Dit huis is echt niet te vergelijken met ons huis in Cyprus. Ik ben hier in een uur klaar. Daar was ik nooit klaar. Ik hou hier tijd over. Dus heb ik voor mezelf een kleurboek gekocht voor volwassenen.
Het was heerlijk weer dus ben lekker langs de boulevard gaan wandelen na boodschappen te hebben gedaan.
Vandaag had Vince zijn eerste voetbal training. Hij vond het heel erg leuk en spannend. Hij mag zaterdag gelijk een match mee spelen.
Ik heb net van zowel Ference als Vince zijn training een sms gehad dat ze dus zaterdag alle 2 moeten spelen. Vince in de ochtend in Port Glasgow en Ference weer in Glasgow in de middag en verzamelen in Port Glasgow. Nou dat wordt nog haasten en de hele zaterdag voetbal.
Rich gaat op donderdag altijd lunchen bij Artemis. Dan brengt hij Buddy altijd naar Marketa die lekker met hem gaat wandelen. Hij heeft ook een vriendje waar hij altijd mee speelt zoals je ziet.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

Ja schatje, je begint langzaam een voetbal liefhebber te worden ( of juist niet ??? ?)

Richard 2015-09-11 04:44:51

Nou Jacq, de. Jongens komen hier goed aan hun trekken wat het voetballen betreft. Heel leuk en wat een mooi landschap is het daar,wat natuur betreft is Schotland heel mooi. Wat fijn dat jullie je daar al zo goed hebben kunnen aanpassen. Prettige dag, Jacq. Liefs.

Ma 2015-09-11 07:14:56
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.