Op weg naar....

Verenigd Koninkrijk, Gourock

Vanmorgen nadat ik de jongens naar school heb gebracht, dacht ik lekker vroeg op weg te gaan naar Ikea. Onderweg kreeg ik opeens een melding op mijn dashboard dat links voor de bandenspanning af neemt en dat ik moet stoppen.
Bij de eerste de beste pomp gestopt om op te pompen. Ik zag dat er een spijker in de band zat. Er was inmiddels een taxi gestopt die ook zijn banden moest oppompen. Nou zei hij "dat wordt een nieuwe band". O mijn god £££.
Dus gelijk rechtsomkeer gemaakt. Eerst mijn vraag baak geprobeerd te bellen. Deze zit met 37 in Cyprus te zweten. Ik ben na overleg met Rich, die net aan zijn bamiesoep zat, naar een soort Kwikfit gereden. Ik werd gelijk geholpen. De band was in 15 min klaar. Gelukkig gerepareerd en de rekening wordt gelijk naar Eurocar gestuurd. Het was uiteindelijk al 11 uur. Dus besloot een andere keer naar Ikea te gaan. Dus ben ik weer naar mijn inmiddels favoriete winkel Tesco gereden en heb daar een wasrek een strijkplank en een stofzuiger gekocht.
Ben benieuwd wat morgen weer brengt.....?

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Er is altijd wat te beleven, lijkt wel een soap. hhh nou die lekke band kan je dan ook meteen van de lijst schrappen.pfff☺

Fleur-x 2015-09-01 22:44:36

Morgen foto's plaatsen van een schoon huisje .... ?

Richard 2015-09-01 22:50:28

Gelukkig goed opgelost Jacq. Geef Rich bamisoep dan krijg je goede adviezen hihi

Eus 2015-09-01 23:05:34
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.