Woensdag

Verenigd Koninkrijk, Gourock

Op woensdag heeft Ference college game designing op een andere school. Er zijn 3 leerlingen van de Clydeview Academy waaronder Ference dus ook die deze les volgen. Hij vindt het helemaal geweldig. Als je inzoomt op het toetsenbord zie je dat het van alienware is. Ik weet het niet maar dat schijnt echt heel goed te zijn. Hij mist hier door gym en godsdienst. Dat zijn voor hem geen examen vakken.
Vincie is vandaag voor het eerst alleen naar huis gelopen.
Zoals je kan zien zit Rich nog steeds peentjes te zweten. Met 39 graden is het daar nog steeds heel erg warm. Dat is hier wel anders.
Zoals je kan zien op de foto moet hij de boel na de zandstorm nodig schoonmaken.
Ference was voor 1 1/2 uur thuis toen hij weer kon omkleden voor de voetbal training om 6 uur. Wij zijn er om 7 uur nog even naar toe gelopen om te kijken en om samen terug te lopen. Daarna eten nog wat lezen en weer naar bed.

Geschreven door

Al 1 reacties bij dit reisverslag

Zo zo Richard moet aan de bak. Dat is flink balen bij die temperatuur. En jullie zijn al bijna gesetteld. Snel hoor - wat een kanjers ?

Fleur 2015-09-10 10:00:35
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.