Tofino

Canada, Tofino

Vandaag zijn we naar Tofino gereden. Dat is hier niet ver vandaan. Het is een klein toeristisch plaatsje met veel activiteiten. Tofino ligt op de punt van een soort lang gerekt schiereiland. We hebben van daaruit een wandeling gemaakt door het bos die uit komt op de Pacific Ocean. Het was mistig op zee. Je kon heel mooi over het strand kijken met aan de rechterhand een eilandje dat gehuld was in de mist.
We hebben er lekker lang rond gehangen. De kinderen vermaakten zich kostelijk van rots naar rots te springen. Na een tijdje verdween de mist en verschenen er voor ons nog veel meer eilandjes.
Na de wandeling liepen we weer terug naar het stadje. We besloten om lekker op een terrasje wat te drinken en een portie bitterballen te bestellen. ....Helaas dat hebben ze natuurlijk niet. Toen hebben we een platter besteld met vers gefrituurde vis. We hebben heerlijk gegeten.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.