Lake Tahoe beach day

Verenigde Staten, Ridgefield

Deze morgen bakt Francky eitjes voor iedereen. De volle melk die we kochten is bijna boter geworden, dat gaan we niet meer bij de ontbijtgranen kappen, er is wel laughing cow en dat smaakt …

We maken ons klaar voor een dagje strand. Koelbox vullen, zwembroek aan en we rijden naar de Secret Cove. De parking is niet echt Amerikaans, te klein en ver van het strand. De tocht naar het strand is al een serieuze hike. Door de Douglassparren banen we een weg naar beneden. Karel en Roel sjouwen de zware koelbox. We komen voorbij bordjes: clothing optional. Die nieuwe zwembroeken waren dus niet nodig.

Wat een prachtig strand, in een baai met mooie afgeronde keien en turquoise water. Een echt paradijs. Insmeren en dan het water induiken. Het lijkt erop dat iedereen de bordjes Nude beach negeert, op de grote keien in het water placeren de bikinimodellen zich voor een fotoshoot. Vic en Roel spelen een partijtje volleybal in t water en wij schieten wat foto’s voor we het water ingaan. Karel blijft chillen op het picknickdeken. Tot hij plots schrikt als een eekhoorntje geïnteresseerd is in ons brood en op zijn handdoek springt. Een beetje later veert hij nog eens recht als een hagedis van zeker 30 cm onder het picknickdeken kruipt. Gelukkig is het beest even snel in het zand verdwijnt. Het zand is vrij grof, het heeft wel iets weg van kattenbakvulling zegt Vic.

Na een overheerlijk zelfgemaakt broodje verzamelen we ons gerief om de terugtocht in te zetten. Wat is dat steil zeg. Gelukkig heeft Francky een goed idee om halverwege nog enkele beelden te maken met de drone en kunnen we even op adem komen terwijl Karel satellieten zoekt en de drone lanceert.

We rijden naar South Lake Tahoe en stoppen in Heavenly, alweer een mondain ski-oord vol shops en terrasjes. Skijassen aan 50% korting maar 330 euro blijft een dure jas hé! De jongens spelen een spelletje minigolf en Francky test een lokaal biertje uit.

Tijd om de weg naar huis in te zetten want we hebben Roel beloofd om nog een monopolie-spelletje te spelen. De jacht op de AirPorts en de Golden Gate Bridge kan beginnen!

Deze avond kip in de oven op het menu. Ik stel de oven in op 200• maar groentenschotel is na half uur nog niet aan t kleuren … tot mijn quarter valt dat is hier in Fahrenheit te doen. Extra lange apero dan maar …

Heerlijke maaltijd na een alweer heerlijke dag

De mama

Geschreven door

Al 4 reacties bij dit reisverslag

super .grtj.

dooghe josiane 2022-07-26 07:55:18

prachtig, die baai!!!!!!!!!!! en een hagedis van 30 cm. wow. zou ik ook van schrikken.

Adilia 2022-07-26 08:28:39

The Laughing Cox: machtig! De chocopasta Lekkco al eens gezien?

Evelyne 2022-07-26 08:54:14

Wie heeft er gewonnen bij Monopoly ? Naar het schijnt heb je in California zo'n drive-through coffeeshops waar je je koffie kan kopen voor on the road. ben je die al tegen gekomen ? Dutch Bro's is een van die ketens - bijna even groot als Starbucks naar het schijnt ;-)

Bram 2022-07-26 13:29:34
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.