Springville - Jackson Hole

Verenigde Staten, Jackson

Deze morgen ferm ontbijt: eitjes, wafels, koeken, toast en zelfs hamburger ... we nemen onze tijd om rustig te genieten van al dat lekkers. Wanneer we de valiezen inladen vinden we overal m&m’s in de auto. Onze schatbewaarder laat nu en dan eens een steekje vallen.

Lange rijdag op ons schema. We cruisen in de Provo Canyon langs de Provoriver. We komen voorbij watervallen waar jongens al niet meer van opkijken. Na de Yosemite falls is dit niet meer indrukwekkend. Op Provo Lake varen mooie bootjes ... dat vinden ze wel interessant: Mr Google, alias Karel zoekt een You Tube filmpje van de boot waarmee wij later deze reis op Lake Powell gaan varen. Daar kijken ze naar uit

We hebben leuke gesprekjes in de auto terug over de Bear Spray. Mr Google ontdekt dat je toch naar de beer moet spuiten. Karel gaat voor safety first en gooit alle argumenten in de schaal om de spray te kopen. Zou er ook wolvenspray en elandspray zijn?

Intussen cruisen we verder door Country roads. Veel vee, schapen ook en veel grasvlaktes, we zijn in cowboyland. Als we door dorpjes rijden zien we ook typische huisjes, farms... precies decor voor een film. In het dorp komen we ook een gun-Shop tegen.

De reisleider heeft ook vandaag een klein detourke in petto. We rijden langs Bear lake en besluiten daar ons broodje op te eten. Roel en Vic hebben niet veel honger misschien door het riante ontbijt of misschien omdat pootje baden nu eenmaal veel leuker is. Herinneringen aan ons verblijf aan het Idromeer komen terug naar boven. Nee Vic, je mag er niet helemaal in ...

We rijden alweer een nieuwe staat binnen:
Idaho en we komen op bekend terrein. We rijden door Paris en Montpellier in een half uur tijd. Dat zou in Europa een heus snelheidsrecord zijn.

Het laatste stuk van de mooie route rijden we langs Snake river waar we over 4 dagen gaan raften... nog meer avontuur. We zijn intussen in een nieuwe staat aangekomen: Wyoming.

De jongens hebben een pizzahut gespot en kiezen voor meeneem. Wij gaan voor de real food in Gun Barrel: Bison on the wall and on the plate. Francky gaat voor slow cooked en ik voor extra mals. Het glaasje rood maakt het helemaal af.

We zijn klaar om te dromen van al het moois wat Yellowstone ons zal tonen. Karel droomt al de hele week van grommende beren, hij ziet er gene maar hoort er wel. Vanavond slapen we in 2 kamers dus kan hij van Elanden dromen.

De mama

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Leuk om jullie te volgen. Mooie foto's. Tof met uw vlechtjes! Geniet verder van dit avontuur! X

Rika 2019-07-17 05:55:38

Dagelijks ,vroeg in de ochtend gewoonte geworden , reis verslag USA, samen met een tasse tea.......heel tof ,tziet er DE MAX uit, veele groetjes en loves XxxX

Katie 2019-07-17 08:23:07

Nieuwe look Francky? Geniet van jullie trip!! Wij genieten mee vanop het thuisfront. Als ik dat zo zie, zal er nog genoeg te vertellen zijn in het liveverslag ook zeker?

Bieke 2019-07-17 12:44:16
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.