BEL4: Chilldag Caye Caulker

Belize, Caye Caulker

Vermits we nog niet echts iets gepland hebben voor de komende dagen en ook nog niet veel weten over eventuele volgende bestemmingen besluiten we nog een dagje langer op Caye Caulker te blijven. Hiervoor verhuizen we ook nog eens naar een andere locatie, deze is namelijk een stuk goedkoper.
Om toch een leuk uitzicht te hebben tijdens ons opzoekwerk en goed internet zetten we ons op het terras van de “Lazy Lizzard”. Hier hebben we nog al eens gezeten en we herinneren ons nog dat hier goed internet is. Je kan hier trouwens ook een leuk spel spelen met pittenzakken. Je moet er zoveel mogelijk aan de overkant in het gat gooien. Hier amuseren we ons dan ook mee tussen het opzoekwerk door.
Wanneer we al een beter zicht hebben op onze planning voor de komende dagen, gaan we naar de andere kant van het eiland. Hier kunnen we zeepaardjes spotten en tegen 5uur is hier een prachtige zonsondergang! We genieten van onze laatste dag op dit toffe, leuke, chille eiland en morgen zullen we op tijd opstaan om eerst de ferry tot Belize City te nemen en dan door te reizen naar Flores in Guatemala. Dat zal weer een stevige busreis worden!

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.