FL9: Aquatica

Verenigde Staten, Aquatica, SeaWorld's Waterpark Orlando

Vandaag stond Aquatica voor de laatste keer op het programma. Met dit warme weer is zwemmen namelijk zo verfrissend! We kwamen aan en startte onmiddellijk met al de glijbanen nog eens te doen! Aangezien we deze al uitgebreid beschreven hebben in het verslag van 3 november, gaan we dit hier niet meer opnieuw doen. Wel staan er nu wat meer foto’s en filmpjes bij, zodat jullie een beter idee krijgen 😊.
https://youtu.be/_YwvDfzo6PY
https://www.youtube.com/watch?v=U-hGFIp2Y8c&feature=youtu

Door het uurverschil, kwamen s’avonds al de eerste berichtjes voor mijn verjaardag binnen, terwijl het bij ons nog maar 19u was. Wel leuk want ik ging dus een extra lange verjaardags-dag tegemoet! Hihi. Bram was zo lief om stiekem al een cupcake en mijn lievelingsdrank te kopen (ondanks dat ik officieel nog niet echt jarig was in de USA 😇)We keken nog een filmpje en gingen slapen, want morgen is het de grote dag! Ik word 23, joeppie!🎉

Geschreven door

Al 3 reacties bij dit reisverslag

Amaai Tessa en Bram heb net nog wat enkele verslagen gelezen van voorbije dagen en moet zeggen dat we een beetje jaloers zijn op jullie. Jullie beleven wel echt avontuur. Geniet nog heeel veeel van de komende dagen, jullie verdienen dit. Groetjes uw buren.

luc & patricia 2016-11-12 21:14:48

Filmpje gezien. Formidabel, beangstigend, zou het nooit durven.

Vittorina 2016-11-12 22:19:02

Een 23ste verjaardag om nooit meer te vergeten zie ik. Have fun you two!!!

Erwin 2016-11-13 01:03:51
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.