FL6: SeaWorld

Verenigde Staten, SeaWorld, orlando

Vandaag staat Seaworld op het programma! Dit park zit inbegrepen in onze pas met de Discovery Cove. Oorspronkelijk was ik geen voorstander van Sea World omdat er veel negatieve verhalen waren over hun orka’s maar tegenwoordig hebben ze geen orka’s meer en dus willen we het park wel graag eens bezoeken.
Bij onze aankomst komen we onmiddellijk uit op een van hun grootste attracties, hierbij worden alle stoelen voorover gekanteld waardoor je zoals een superheld lijkt te vliegen. Doordat je zo voorover hangt krijgt deze achtbaan een heel andere beleving dan we gewoon zijn, best cool voor een keer!
Voor de rest heeft dit park nog een aantal andere leuke achtbanen https://youtu.be/xqU11WjdY_M , boomstammen en leuke dieren en vissen. Van pinguïns tot beloega’s en zeekoeien, best wel indrukwekkend om te zien, maar we zijn toch niet onmiddellijk van onze sokken geblazen in dit park.
Om twee uur is het dan tijd voor de dolfijnen show, we hebben gehoord dat dit wel de moeite is en willen hier dan ook graag naar gaan kijken. De show gaat door in een mooi stadion, veel eersteklassers in België zouden jaloers zijn om zo een tribune achter hun goal te hebben! Eens de show op gang is hebben we werkelijk ogen te kort om alles te zien. De dolfijnen halen de meest acrobatische trucs uit, stuwen hun trainers voort door het water en op rustigere momenten vliegen er gigantische papegaaien en zelfs een gier door de lucht! Bij deze show valt het trouwens op dat de dolfijnen zich echt enorm goed lijken te amuseren!
Alvorens te gaan koken rijden we nog even langs “Aquatica”, dit is het waterpretpark dat ook inbegrepen zit in onze pas. We stoppen hier nog even om te plonsen na de warme dag en een frisse douche te nemen zodat we weer fris en monter zijn!
Na deze dag kunnen we concluderen dat het park een ontzettend mooie dolfijnenshow heeft maar dat we het verder niet onmiddellijk zouden aanraden, een dierentuin bij ons of een goed pretpark van bij ons kan ook bieden wat SeaWorld te bieden heeft.

Geschreven door

Geen reacties bij dit reisverslag

 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.