‘Hang out for a day!’

Nieuw-Zeeland, Queenstown

Vanmorgen doen we lekker rustig aan en hobbelen eind van de ochtend pas het centrum in voor een hapje. Voor in Queenstown hebben we niet heel veel op ons wensenlijstje staan. De stad staat vooral bekend om de extreme adrenaline sporten waar eindeloze mogelijkheden in zijn. Voordat we aan het ontbijt zitten hebben wij vrij onverwachts onze adrenaline-kick ook ineens geboekt; een Tandem Paragliding sprong!! Wauw, ik heb pas op het laatste moment beslist om mee te gaan dus ik moet nog even aan het idee wennen. We wilden dit vandaag graag doen maar door de wind vliegen ze niet en zijn alle sprongen geannuleerd. Duimen dat het morgen wel door gaat. We halen ons ontbijtje bij de bakker, ‘Fergbaker’. Dit alom bekende tentje in oude sfeer staat bomvol lekkere broodjes en gebakjes. Teveel om op te noemen. We nemen wat ‘to go’ en smullen lekker in het park langs het water.

De rest van de dag slenteren we wat door het centrum. Doen hier en daar een hapje en een drankje. Hobbelen een stuk langs de waterkant en snuffelen wat in de shopjes. De dag vliegt om en voor we het weten valt de schemer alweer. We hebben de hele vakantie nog nooit zo weinig gedaan op een dag als vandaag maar genieten wel. En dan nog zijn we ‘s avonds te laat voor het eten; alle keukens zijn al gesloten. Niet heel goed ingeschat. Queenstown heeft meer dan voldoende te bieden aan restaurantjes maar dan moet je er wel op tijd bij zijn. Heel duf belanden we met een zak chips in ons huisje. Doet ‘t altijd goed voor het verhaal.

Geschreven door

Al 2 reacties bij dit reisverslag

En??? Hoe was het??? Lijkt me zo gaaf! Hoop dat je de sprong hebt kunnen maken en dat je het geweldig vond! X

Stephanie 2018-01-19 19:37:34

Oeeeee... Zo benieuwd of je écht gesprongen bent! Snel verder lezen 🤓 Lekker hoor zo'n dagje slenteren, doet een mens goed!

Babette 2018-01-27 20:23:33
 

Over deze reis
Aantal reisverslagen:
GPS afstand deze dag:
GPS afstand totaal:
Aantal foto's:
Laatste verslag:
Reisduur:
Reisperiode:

Of schrijf je reisverhalen via de app

Met de Pindat App kun je offline reisverhalen schrijven en foto's toevoegen. Zodra je weer internet hebt kun je jouw verslagen uploaden. Ook via de app plaats je gratis onbeperkt foto's.



Klik op 1 van onderstaande knoppen om de app te installeren.